به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان؛ کارگاه آموزشی اصول و فنون مشاوره تحصیلی ویژه اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های منطقه ۲ کشور برگزار شد کارگاه آموزشی اصول و فنون مشاوره تحصیلی ویژه اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های منطقه دو کشور، امروز، چهارشنبه، دوازدهم بهمن ماه به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در سالن اندیشه دانشگاه برگزار شد. مشاور رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در امور دانشگاه که در این مراسم به عنوان نماینده رئیس دانشگاه حضور داشت، ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر و گرامیداشت نام و یاد امام راحل (ره) و شهدای گرانقدر و تبریک ایام ولادت امام جواد (ع) و حضرت علی (ع) گفت: امام راحل (ره) و شهدای انقلاب با رشادت‌ها و ایثارگری‌های خود این انقلاب را به ثمر نشانده و استقلال و آزادی را برای کشور به ارمغان آوردند. دکتر جعفری با اشاره به روایتی از امام جواد (ع) گفت: بر اساس فرمایش امام جواد (ع) انسان در صورت اجتناب از عجله، مشورت کردن و توکل به خداوند در هنگام تصمیم‌گیری هیچ‌گاه پشیمان نخواهد شد. وی با تاکید بر اهمیت وظایف اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر تصریح کرد: بدون شک حضور در این کارگاه مشاوره تحصیلی، مسئولیت این اساتید مشاور را بیشتر خواهد کرد. دکتر جعفری در پایان با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران، انقلابی الهی بود گفت: امیدوارم همه ما در راستای آرمان‌های انقلاب بمانیم و در جهت تحقق آنها قدم برداریم. سپس دبیر منطقه ۲ امور دانشجویان شاهد و ایثارگر، طرح استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر را به عنوان یکی از بهترین طرح‌های امور دانشجویان شاهد و ایثارگر بیان کرد و افزود: این طرح با هدف نظارت مستمر و هدایت تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر، ارتقاء سطح آموزشی و علمی آنان، شکوفایی استعدادهای بالقوه و انگیزه بخشی به دانشجویان و عزت‌مندی آنان پیشنهاد و در حال انجام است. دکتر رزاقی با بیان اینکه طرح استاد مشاور در پیشبرد تقویت بنیه علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر بسیار موثر است، ارتباط مستقیم با ادارات شاهد و ایثارگر، بررسی پرونده تحصیلی دانشجویان و پیگیری آن، نظارت بر انتخاب واحد دانشجویان، ارزیابی مستمر روند تحصیلی آنان، بررسی علل افت تحصیلی و ارائه راهکارهای لازم، انجام حمایت‌های مورد نیاز در جهت برون رفت دانشجویان از شرایط بحرانی و اختصاص زمان مشاوره متناسب با نیاز دانشجو را از جمله وظایف اساتید مشاور شاهد و ایثارگر بیان کرد. در پایان دکتر کافی، دبیر مراکز مشاوره دانشگاه‌های منطقه دو کشور بر لزوم کسب مهارت‌های زندگی از جمله مهارت خود آگاهی و مقابله با استرس، مهارت حل مسئله، مهارت کنترل خشم و مهارت ارتباط موثر توسط اساتید مشاور و انتقال این مهارت‌ها به دانشجویان تأکید کرد و افزود: یکی دیگر از مهارت‌ها، تسلط اساتید مشاور بر اصول و فنون مشاوره تحصیلی است که این کارگاه با این هدف برگزار و امیدواریم مثمر ثمر واقع شود.

تاریخ ارسال خبر :   12 بهمن 1401 - 18:52    |     تعداد بازدید :   214
 ارسال کننده :   دفتر معاونت دانشجویی    |      کد خبر :   16609